вторник, 1 февруари 2011 г.

Технологиите за Уеб срещи ще доминират през 2011г.



"Уеб среща" ще е думата в светлината на прожекторите за бизнеса през 2011г., като се очаква уеб срещите да са от съществено значение за продуктивността на бизнеса и за установяване на контакти, а видео и уеб конференцията се очертава като една от "основните технологии" на десетилетието.
Тъй като все повече служители работят мобилно и ИТ мениджърите гледат да получат повече като дадат по-малко, технологии като обединените комуникации (UC) стават все по-популярни. В подкрепа на тази теза прогнозите са, че повишената мобилност на служителите ще бъде една от четирите нови тенденции в ИТ, което ще доведе до компаниите да използват все повече форми на обединени комуникации (като например уеб срещи).
Очакванията са компании от всякакъв мащаб да увеличат своя интернет трафик за да посрещнат нуждата от телеприсъствие, предаване на глас по интернет протокол (VoIP), споделени мрежи за съхранение и уеб срещи.
Според Outsourcery, осем от десет служители са работили от дома си в навечерието на Коледа, благодарение на капацитета на модерната апаратура за UC и уеб срещи предоставена им от техните работодатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар